Kort til web og mobil

Digitale kort til jeres website

Hvis jeres virksomhed fx arbejder med friluftsliv og turisme, kan det være en god idé at anvende digitale kort til at guide brugerne eller kunderne hen til de rigtige steder.

Jeg hjælper jer med at lægge fx cykel- og vandreruter ind på et eller flere Googlekort, som I kan integrere på jeres website som i eksemplet herunder. I får rettighederne til kortene.KML-filer og GPX-filer til smartphone


Jeg kan også omdanne kortet til en KML-fil eller GPX-fil, som man kan få vist på sin smartphone. KML- og GPX-filer kan fx vise ruter og interessepunkter. Og man vil altid se sin egen position.

Både KML- og GPX-filer består primært af GPS-koordinater. KML-formatet kan lidt mere end GPX-formatet. For at få vist en KML-fil eller GPX-fil med et kort på sin mobil, skal man først hente en (gratis) app i App Store (til iPhone) eller i Google Play (til Android).

Skjoldeungestien med alm. kortbaggrund
Skjoldeungestien med satellitbaggrund

Skjoldungestien vist på en gratis app til iPhone, hvor man kan vælge mellen alm. baggrundskort og satellitkort. Den blå plet viser brugerens egen position