Fotos til web

Få taget nye, friske billeder til jeres websites; billeder som er velkomponerede og æstetiske, og som fortæller en historie om jer som virksomhed, jeres produkter, produktionsprocesser, medarbejdere eller hvordan I arbejder.

Mine billeder fanger de sigende øjeblikke og fortælle jeres historie i professionel kvalitet.

Billedepakke

Til den lille virksomhed, som fx har brug for billeder til især web, tilbyder jeg en prisbillig billedepakke.

Billedepakken indeholder: 4-6 stemningsbilleder af jeres virksomhed som viser hvem I er, hvordan I arbejder og / eller hvad I tilbyder. Det kan fx være billeder af jeres produkter, produktionsanlæg, processer og medarbejdere i deres vante miljø. Billederne leveres i høj opløsning ca. 20 megapixels til tryk (TIFF og JPEG). Desuden leveres de i JPEG til web mv. i den opløsning, I ønsker.

Ophavsret og brugsret – det med småt

Ophavsretten til billeder - eller copyright’en - tilhører altid fotografen og kan ikke overdrages til kunden, det kan brugsretten derimod. Jeg giver altid kunden brugsretten til de billeder, kunden modtager. Du kan altså frit bruge de købte fotografier, som du vil på dine egne platforme, dvs. på din hjemmeside, i dine brochurer mv. og i det omfang, du ønsker, men du må ikke overdrage eller sælge billederne videre til tredje part.

Selv om jeg som fotograf har ophavsretten, respekterer jeg naturligvis, hvis du ikke ønsker at jeg benytter billederne af dig og din virksomhed i andre sammenhænge, fx som markedsføring for ecocom.dk.

Fotogallerier

Gå på opdagelse i ni fotogallerier.