Fotoopgaver

 

Mine billeder fanger de sigende øjeblikke og fortæller jeres historie i professionel kvalitet.

Jeg kan tage nye, friske billeder til jeres hjemmesider, brochurer, magasiner, salgsmateriale og annoncer; billeder som er velkomponerede og æstetiske og som fortæller en historie om jer som virksomhed, jeres produkter, produktionsprocesser, medarbejdere eller hvordan I arbejder.

Billedpakke

Til den lille virksomhed, der kan have brug for gode billeder til for eksempel web og brochurer, tilbyder jeg en prisbillig billedpakke.

Billedpakken indeholder:
5-6 stemningsbilleder af jeres virksomhed som viser hvem I er, hvordan I arbejder og / eller hvad I tilbyder. Det kan være billeder af jeres produkter, produktionsanlæg, processer og medarbejdere i deres vante miljø.
Billederne leveres i høj opløsning ca. 20 megapixels til tryk (TIFF og JPEG). Desuden leveres de i JPEG til web mv. i den opløsning, I ønsker.

Pris 1.500 kr. + moms.
Hertil kommer transport fra Lejre til jeres virksomhed på Sjælland og retur til Lejre: 4 kr. + moms pr. kørt km.

Ophavsret og brugsret – det med småt

Ophavsretten til billeder tilhører altid fotografen og kan ikke overdrages til kunden, det kan brugsretten derimod. Jeg giver altid kunden brugsretten til de billeder, kunden modtager. Du kan altså frit bruge de købte fotografier som du vil på din hjemmeside, i brochurer mv.